Blusmiddelen

CIVB/REOB gecertificeerd

Uw specialist in Brandbeveiliging
Omnikeur keuring&brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf in Heerhugowaard. Landelijk verzorgen wij het technisch onderhoud van blusmiddelen en noodverlichtingen. Wij werken aan een veilige omgeving voor particuliere en zakelijke klanten.

Advies
Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren op het gebied van uw brandbeveiliging en machineveiligheid. Omnikeur werkt met korte lijnen, geeft persoonlijk passend advies.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Uw blusmiddelen worden door de gecertificeerde monteurs van Omnikeur Keuring & Brandbeveiliging geplaats, jaarlijkse periode onderhouden en in overleg vervangen.

brandblusser

 

Preventiescan
U bent verplicht maatregelen te nemen om de mogelijkheid van het ontstaan van een gevaarlijke situatie te beperken. Met voldoende preventiemaatregelen kunt u deze situaties voorkomen en/of beperken. Dit kan door gebruik te maken van onbrandbare of brandvertragende materialen die voldoen aan verschillende normen. Daarnaast zijn er wettelijke voorschriften. Wij bieden u een gratis preventiescan aan, waarna wij u geheel vrijblijvend een aanbieding kunnen doen om met minimale middelen u en uw bezittingen tegen brand en koolmonoxide vergiftiging te beveiligen. 

Waarom OMNIKEUR KEURING & BRANDBEVEILIGING
Omnikeur keuring&Brandbeveiliging heeft een breed assortiment aan brandblusmiddelen en BHV- artikelen aanbieden. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn van uitstekende kwaliteit. Uiteraard voldoen onze producten aan de wettelijke normen en voorschriften. Het gaat ons om uw veiligheid.

U heeft uw eigen contactpersoon
Géén langdurige contracten
Eerlijk advies voor een eerlijke prijs
Gediplomeerde REOB-onderhoudsmonteurs
Wij geven 10 jaar garantie
Geen verborgen kosten
Reparaties in eigen beheer
Landelijke service


Onderhoud volgens NEN normeringen

cibv